Det praktiske

Alt det praktiske

Behandlingforløb

Et behandlingsforløb omfatter oftest mellem 6-15 sessioner. Man er ikke forpligtiget til at gennemføre hele forløbet og kan altid afbryde og holde pauser undervejs.   


Ved opstart af et behandlingsforløb, udarbejdes en behandlingsplan, hvor du  kort formulerer en række Kritiske Succes Faktorer (KSF) dvs. målbare ændringer og resultater, du ønsker at opnå efter behandlingsforløbet.

 

Eksempler kunne være:

".. frit at kunne gå i Netto uden at min angst overmander og forhindrer mig i at gennemføre mit indkøb"


".. at slippe helt for angsten-for-angsten når jeg er eller skal  /være hjemme alene/ud og rejse/køre i bus…."


" .. at få mod til at påbegynde  nedtrapning af medicin og slippe for angsten for hvordan min krop og mit sind vil reagere.."


" .. at kunne acceptere nye uvante kropsfornemmelser, sygdomssymptomer uden at blive panisk angst for at jeg er ved at blive dødeligt syg. 

Pris

Når jeg ved lidt mere om dig og hvad du kæmper med, kommer jeg med en vurdering af hvad der skal til for at gøre dig angstfri samt et forslag til et behandlingsforløb og en prisindikation.


Hver behandling varer ca. 50 minutter plus forberedelse og opfølgning.


Jeg har desværre ikke overenskomster sygesikringen eller forsikringsselskaber.


Virkning med det samme

Ved første behandling udvælges en specifik traumatiserende hændelse, som stadig er belastende og angstskabende for dig at tænke på.  Efter den første behandling vil du de efterfølgende dage mærke at reaktionen herpå og angsten herfor er aftaget væsentligt. Og du vil med stor sandsynlighed også føle at din generelle uro og angst har ændret karakter *.


Eksempler:

"Jeg er panisk angst ved tanken om dengang  jeg fik at vide at jeg måske var alvorligt syg, fordi jeg fik konstateret..en knude i mit ene bryst/forhøjet blodtryk...."


"Jeg har en næsten konstant frygt for at jeg er ved at blive sindsyg på grund af det anfald af panikangst, som jeg fik for 5 år siden…og som ingen har kunnet hjælpe mig ud af ..."


"Jeg er konstant angst for igen at få et angstanfald, som jeg ikke kan styre eller forstå ligesom dengang i toget på vej til Århus. Og nu tør jeg slet ikke køre bus, tog, tage på rejser, i skole...


Ved behandlingens start skal du begynde at føre en angst dagbog så vi undervejs kan følge hvordan din situation udvikler sig. Før hver behandling opfølges på status for din nye oplevelse af udvalgte situationer og tanker fra sidste behandling.

Tidsbestilling

Ønsker du at komme i behandling, så udfyld formularen herover. Jeg sender dig herefter et skema som du skal udfylde. På baggrund af dette vurderer jeg hvilken behandling du behøver og kommer med et forslag til hvornår vi kan gå igang. Er du hårdt plaget og ønsker du at komme til inden for 48 timer, kan jeg som regel  arrangere en akut-tid til dig. Der vil da være et akut-tillæg på 50% på prisen for behandlingen.Modtag behandlingsplan

* indicates required

Behandlingssted

Behandlingen sker i Hareskovby, Værløse. Nærmere adresse fremsendes efter aftale.


Afbestilling

Aflysninger og flytninger af tider skal ske senest 48 timer før. Ved aflysning 48 til 24 timer før betales 50% af fuldt honorar.

Ved aflysning mindre end 24 timer før betales fuld honorar. Aflysninger og flytninger skal ske via SMS eller email.


Online Behandling 

Er det svært for dig at komme til Værløse, kan vi gennemføre behandlingen Online. Det forudsætter blot at du har en god skærm og internetforbindelse. Det vil dog altid være bedst og rarest at mødes personligt ved den første behandling.


Er du i behandling kan behov for pludselige akutte behandlinger også klares online og med kort varsel - hvis du f.eks. er på rejse.


Du altid velkommen til at ringe og lægge besked, så ringer jeg tilbage.


Tlf 31 12 93 37