Panikangst

Panikangst og angsten-for-angsten


Har du først én gang oplevet den ufattelige stærke, pinefulde og skrækindjagende følelse når panik og angst sammen angriber dig helt umotiveret og som et lyn fra en krystal klar himmel?


Så kender du sikkert også alt til de mange efterfølgende tanker og bekymringer som panikangst sætter i gang:


..Hvad skete der egentlig?

..Hvor det kom fra?

..Kommer det mon igen?

..Hvornår vil det dukke op igen?

..Er du ved at blive sindssyg?

..Kan du overhovedet gøre noget for at slippe ud af dette mareridt?


Tanker som hurtigt udvikler sig til en ny plage: "Angst-for-angsten".


Når panikangsten angriber, tror kroppen den skal dø. Og skrækken er derfor ualmindelig smertefuld og ubehagelig. Men oftest er et anfald kortvarigt og kommer måske relativt sjældent. Men den efterfølgende angst for "om" og "hvornår" denne forfærdelige oplevelse kan dukke op igen, vil til gengæld være der næsten konstant og kommer let til helt at overtage styringen af dit liv.


For mange bliver det skræmmende bare at tænke på f.eks. at skulle sidde i en overfyldt bus, tog eller fly blandt fremmede mennesker, langt væk hjemmefra. Og så pludselig mærke angsten komme snigende, sveden begynde at pible frem på panden, dit hjerte begynde at galopere, din hals blive tør og snøre sig sammen, så du føler du er ved at blive kvalt. Uden mulighed for at få hjælp eller komme ud og hjem. Selv om din fornuft ved at du er "sikker", så tror din krop at den skal dø. Og det er tæt på det værste man kan opleve. 


Derfor oplever de fleste at denne angst-for-angsten snart fjerner enhver lyst til at gøre ting, hvor vi kommer for langt væk fra vores "comfort-zone". Det bliver sværere at tage af sted hjemmefra, deltage i arrangementer eller lave nye aftaler med vennerne. At planlægge ferier og rejser for sig selv og sin familie. At tænke fremad og planlægge aktiviteter for fremtiden kan blive næsten uoverskueligt.


Rigtigt mange har det på sådan - ca. 100.000 danskere. Men sådan behøver det ikke at være! For der findes nu en hurtig vej ud af det "levende mareridt", som et liv med panikangst er.


Selv har jeg haft det sådan siden jeg var 19 år. Undervejs har jeg prøvet alle de traditionelle og anbefalede behandlinger som kognitiv terapi, psykoterapi, mindfullness m.m. samt et utal af alternative metoder for at slippe ud. Men uden den store effekt. Angsten blev ved med at vende tilbage.


Lige indtil for 8 år siden, hvor jeg ved et tilfælde fandt en ny amerikansk udviklet terapiform. Den dæmpede efter nogle få sessioner al mit ubehag og irrationelle angst fra mit sind.  En meget blid, men helt fantastisk effektfuld terapiform, som jeg med min ingeniør baggrund  og viden fra 25 års erfaring i håndtering af angst, herefter kunne kombinere med en række andre teknikker samt de seneste resultater fra hjerneforskningen.


Resultatet er en terapiform som jeg nu tilbyder målrettet og skræddersyet  som hjælp til andre angstramte.


Hvis du også ønsker at vriste dig fri af angstens jerngreb og selv tage styringen af dit liv tilbage igen, kan jeg love dig mærkbare resultater allerede efter første behandling.


Læs mere her på siden, skriv eller ring og få en snak


Tlf 31 12 93 37

*Disclaimer

Der er ingen garanti for at opnå et bestemt resultat i behandlingen. Selv om langt de fleste reagerer positivt, er vi alle forskellige og reagerer forskelligt på behandling. Testimonials på dette websted er derfor ikke nødvendigvis repræsentative for hvad du kan forvente. Ved start af behandling, accepterer du, at vi ikke er ansvarlige i tilfælde af manglende behandlingsresultater.


Copyright  ©  All Rights Reserved 2014                                                  Angst & Stress Terapeut Peter Pedersen                                    3500 Værløse                            Tlf 31 12 93 37

   

Telefontid: Mandag til Fredag fra 8.45 til 9.15