Tidligere angstramte siger

Herunder kan du læse beretningerne fra et udvalg af angstramte, som jeg har behandlet. Beretningerne er ikke anonyme historier men derimod skrevet af hver enkelt som opslag direkte på min facebook side. Du er velkommen til at kontakte de pågældende direkte via Facebook, hvis du har spørgsmål. Kan du lide det du læser, så lov mig at du giver dem et "like" med på vejen.


De står alle frem alene for at hjælpe andre angstramte, som ikke tør tro på at der findes en vej ud af angstens stærke greb.     


   

*Disclaimer

Der er ingen garanti for at opnå et bestemt resultat i behandlingen. Selv om langt de fleste reagerer positivt, er vi alle forskellige og reagerer forskelligt på behandling. Testimonials på dette websted er derfor ikke nødvendigvis repræsentative for hvad du kan forvente. Ved start af behandling, accepterer du, at vi ikke er ansvarlige i tilfælde af manglende behandlingsresultater.


Copyright  ©  All Rights Reserved 2014                                                  Angst & Stress Terapeut Peter Pedersen                                    3500 Værløse                            Tlf 31 12 93 37

   

Telefontid: Mandag til Fredag fra 8.45 til 9.15