StressCURE

StressCURE

Akut behandlingsforløb for stressramte

3

gode nyheder til dig, hvis du eller en af dine kære er brudt sammen med stress

Den første gode nyhed er, at stress og udbrændthed går over - helt af sig selv. Men først når vi igen begynder at slappe fuldstændigt af. Stress sammenbrud og udbrændthed opstår, fordi vores krop har været i et kronisk alarmberedskab så længe, at den er blevet overbelastet og til sidst bryder sammen og brænder ud.

 

Men heldigvis ophører overbelastningen når vi igen begynder at slappe af og alarmberedskabet ophører. Og jo før vi kommer til det, jo før bliver vi raske igen. Samtidig reduceres risikoen for at få varige mén og skader ligeledes jo hurtigere vi igen kommer til at slappe af. Mellem 3 og 6 måneder i fuldstændig ro er hvad de fleste normalt skal bruge før hjernen igen er ude af alarmberedskabet og kroppens normale fysiologiske balance er blevet genoprettet.

Med baggrund i min erfaring i at behandle og reducere angst, kombineret med min unikke terapi, har jeg udviklet StressCURE. Et målrettet intensivt behandlingsforløb mod arbejdsrelateret stress, hvor jeg i løbet af 4 behandlinger fordelt over 3 uger dæmper den værste angst hos stress ramte, så de hurtigere kan begynde at slappe af.

 

Allerede efter den første behandling vil man komme mere afslappet hjem og have genvundet en del af sit overblik og nærvær. Med stor sandsynlighed er man efter 3 uger blevet fri af de værste angstsymptomer og kroppen er igen begyndt at genoprette sin naturlige fysiologiske balance. De fleste vil efter nogle uger begynde at føle sig angst- og stressfri det meste af døgnet. Vær dog opmærksom på at arbejdsrelateret stress meget ofte udløses på grund af dybere personlige forhold, som det vil kræve flere sessioner at afdække og behandle.

  • StressCURE består af 4 sessioner af 50 minutters varighed
  • Sessionerne er fordelt over 3 uger fra start tidspunktet, hvor man er garanteret 4 behandlingstider
  • Behandlingerne foregår i Hareskovby, Værløse

Den anden gode nyhed er, at der nu er en genvej til at få hjernen og dermed kroppen til hurtigere at give slip på alarmberedskabet og begynde at slappe af. Og dermed forkorte den tid man skal bruge før man igen slapper helt af. Nøglen hertil er få behandlet den angst som hos rigtigt mange følger med et stress sammenbrud og samtidig få reduceret og fjernet den underliggende eksistentielle angst, som i første omgang satte os i alarmberedskab, og som er den egentlige psykologiske årsag til stressen og overbelastningen. Læs mere om hvordan Angst og Stress hænger sammen her.

Den tredie gode nyhed er, at StressCURE forløbet kan startes allerede i morgen. Har kroppen og hjernen sagt fra, er det helt afgørende at komme ud af stressen så hurtigt som muligt. Derfor afsætter jeg hver uge flere sessioner til akut behandling for personer, som er brudt sammen med stress og som ønsker at komme igang med forløbet.

 

Ønsker du at få mere at vide om hvordan man hurtigere kan blive angst- og stressfri, er du velkommen til at ringe til mig på Tlf 31 12 93 37. Læg besked hvis jeg ikke svarer, måske er jeg lige i gang med en behandling.

 

Du kan også vælge at sende mig dit navn og oplysninger her, så vil jeg sende dig mit Skema, som du kan udfylde og sende tilbage til mig. På baggrund af dette kan jeg vurdere din situation og vil komme med et konkret forslag til hvornår og hvordan vi kan få dig sikkert og hurtigt ud af din stress.

*Disclaimer

Der er ingen garanti for at opnå et bestemt resultat i behandlingen. Selv om langt de fleste reagerer positivt, er vi alle forskellige og reagerer forskelligt på behandling. Testimonials på dette websted er derfor ikke nødvendigvis repræsentative for hvad du kan forvente. Ved start af behandling, accepterer du, at vi ikke er ansvarlige i tilfælde af manglende behandlingsresultater.

 

Copyright © All Rights Reserved 2014 Angst & Stress Terapeut Peter Pedersen 3500 Værløse Tlf 31 12 93 37

Telefontid: Mandag til Fredag fra 8.45 til 9.15